Angelique: Eigenaresse en Topstyliste

Mijn Naam is Angelique Hooft.

Ik ben opgegroeid in Zuid Holland en woon sinds 2008 met veel plezier in het altijd gezellige Someren.Ik woon samen met mijn vriend Arthur Kleeven en sinds 2010 onze dochter Isis en onze zoon Tygo.
Ik ben al sinds 1995 werkzaam in het kappersvak en in 2006 werd ik eigenaar van een middelgrote kapsalon in Zuid Holland.  

Ik wilde mijn passie voor het kappersvak dichter bij huis gaan uitoefenen in Someren en ben daarom vanaf  januari 2012 kapsalon de Hooftzaak gestart aan de Atalanta 2 in Someren en in 2019 werd dit vervolgt in de Beusakker.


Ik ben trots op mijn vak het is het leukste vak van de wereld! Ik ben en blijf leergierig en volg daarom het hele jaar door ook workshops van de beste haarstylisten.
Ik wil mijn klanten nog meer zelfvertrouwen geven en geef iemand de looks, die hem of haar nog beter tot zijn recht laat komen!


Ik hoop jullie snel in mijn salon te zien, ik kijk er naar uit!

Marly: Styliste

Ik ben Marly Welten, 20 jaar en woon in Someren-Eind.
Ik ben in 2016 begonnen met de kappers opleiding op het Summa College in Eindhoven. Ik ben als stagaire begonnen in een salon in Deurne. In 2019 heb ik de opleiding amaizing hairstylist op de B-Academy gedaan om mijn kennis in het vak uit te breiden. In 2019 ben ik als gediplomeerd styliste gaan werken in een andere salon, zowel in Deurne als in Boxmeer. Ik heb heel veel zin om mijn passie in het kappersvak toe te passen in Someren bij kapsalon de Hooftzaak. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ik kijk er naar uit om u te zien in de salon.

Meest recente reacties

08.03 | 20:25

Vandaag weer eens na de lockdown naar de kapper geweest. Voor het eerst bij de Hooftzaak. Super mooie salon en ik werd heel welkom geheten en behandeld. Meteen maar een nieuwe afspraak gemaakt. Top

27.05 | 18:33

Wat een gezellige zaak! Ik heb er 3.5 uur gezeten en vond het niet eens lang duren zo gezellig was het en wat hebben jullie een mooi plekje zo.
En een super goed advies waar echt de tijd voor genomen

12.01 | 09:48

ik vind de kapsalon tegek jullie doen het super goed

02.11 | 12:09

Hoi Maria, kan je mij mailen op info@kapsalondehooftzaak.nl ? Want via deze weg kan ik maar heel kort antwoorden en zie ik jouw mail adres niet. Gr Angelique

Deel deze pagina